Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Punkkari, hevosmies, kengittäjä ja valmentajaopiskelija haaveilee yliopisto-opinnoista

Kotimaa: Mielentilatutkimuksiin määrätään yhä vähemmän vankeja. Tämä selittyy paljolti sillä, että vakavista rikoksista syytetyt eivät halua sairaalaan.

Ulkomaat: Surullisen kuuluisasta Guantanamo Baysta on vuosien varrella vapautettu paljon vankeja. New York Timesin käännösartikkelissa selvitetään, mitä vapautetuille vangeille on sittemmin tapahtunut.

Ajassa: Ravintoloista varastetaan ihan kaikkea. Helsinkiläisravintolassa olutlaseista yksi on niin varkaiden suosiossa, että sitä vastaan nostetaan asiakkaan kenkä kattoon.

Henkilö: Jyri Hellevuo, 46, oli punkkari jo pikkupoikana ja on sitä edelleen. Nykyään hän on myös hevosmies, kengittäjä ja valmentajaopiskelija, joka haaveilee yliopisto-opinnoista ja väitöskirjan kirjoittamisesta Dolomiiteilla.

Ilmiö: Seitsemässä vuodessa luomukanojen määrä on kaksinkertaistunut Suomessa. Eturivissä kehitystä on seurattu maan vanhimpiin kuuluvassa luomukanalassa Kuorttisella, joka tuottaa joka viikko noin 90 000 munaa.

Ajassa: Ensi viikolla juhlitaan Helsinki Pridea. Juhlia tahdittaa varmasti iloinen glitterpop, mutta sateenkaariväen musiikkimakuun mahtuu paljon muutakin. Esimerkiksi teknoa, heviä ja euroviisuja.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!