Näköislehdessä tänään | Kahvila keskellä suomalaista pikkukylää on harvinaisuus, mutta Kahvila Annukka selvisi kahdesta koronatalvestakin

Uutiset: Nykyinen sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen (vas.) ehdottaa, että äitiyspakkauksen nimeä pitäisi muuttaa. Hän siirtää ministerisalkun huomenna puoluetoverilleen Hanna Sarkkiselle, jonka mielestä parempi nimi olisi vauvapakkaus. Kaksikko kannattaa myös yrittäjien väliaikaisen työmarkkinatuen vakinaistamista.

Oma raha: Yksityiset sijoittajat ovat innostuneet listautumisanneista. Muutama vuosi sitten niihin osallistui keskimäärin 2 000–4 000 yksityissijoittajaa, nyt jopa yli 20 000. Annamme vinkit, mitä kannattaa tarkistaa ennen kuin sijoittaa listautuvaan yritykseen.

Ajassa: Suomen syrjäseudulla näkee harvemmin kahviloita, varsinkaan ympäri vuoden toimivia. Annukan kahvila pohjoiskarjalaisessa pikkukylässä on kylän sydän ja selvisi kahdesta koronatalvestakin.

Luonto: Johanna Haavisto vietiin metsään jo ennen kuin hän osasi kävellä, ja nyt hän itse vie lapsia metsään. Maajussille morsian -ohjelmaankin osallistunut Haavisto osaa neuvoa, miten lapsen saa innostumaan luontoretkeilystä.

Ajassa: Tinderin käyttö muuttui korona-aikana.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Keski-Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut