Näköislehdessä tänään: Vihalla ei kasvateta hyväntahtoisia ihmisiä, sanoo Raisa Cacciatore

Kotimaa: Lahtelaisen vaateyritys Luhdan toiminnan vastuullisuus tuli kyseenalaiseksi, kun Eettisen kaupan puolesta ry (Eetti) ja Valtioneuvoston kanslia julkaisivat suomalaisten yritysten eettisyyttä arvioivat raportit. Miten Luhta vastaa syytöksiin?

Ruoka: Miksi pullat voidellaan? Monet leivonnan tavat voivat ihmetyttää satunnaista leipojaa.

Ympäristö: Sosiaalisessa mediassa on kohkattu tänä kesänä leppäkertun toukista, eikä ihme, sillä toukat ahmivat päivittäin kymmeniä puutarhan kirvoja. Susanna Paloniemen puutarhaan toukat eivät eksyneet, joten hän tilasi leppäkerttuja verkosta.

Perhe: Lastenpsykiatri Raisa Cacciatore näkee, että vanhemman pitää toimia lapsen aggressiolle hyväksyvänä peilinä. Hän toteaa, että vihalla ei kasvateta hyväntahtoisia ihmisiä.

Joukkoliikenne: Helsingin Seudun Liikenteen hallituksen puheenjohtajaksi nousee 23-vuotias Matias Pajula (kok.). Hän saa pähkäiltäväkseen 9 kaupungin ja kunnan joukkoliikenteen ja 725 miljoonan euron vuotuiset toimintamenot. Nuori poliitikko on valmis koviinkin toimiin talouden tasapainottamiseksi.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut