Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Hevonen avaa ihmiselämän pulmia silkalla läsnäolollaan

Kotimaa: Homekoira on oikeassa yhdeksässä tapauksessa kymmenestä, mutta tuhojen laajuuden selvittämiseen tarvitaan insinööriä.

Tiede: Selluloosapohjaiset muuntokuidut korvaavat yhä useammin puuvillan. Kangasta voidaan valmistaa jopa oljesta tai vanhoista sanomalehdistä.

Kulttuuri: Millaisen tuomion saa kriitikolta Tuomari Nurmion uusin? Entä uusi Pertsa ja Kilu -elokuva?

Hyvinvointi: Kati ja Anssi Lahden hyvinvointialan yrityksessä hevoset avaavat pelkällä läsnäolollaan ihmiselämän pulmien solmuja. He tarjoavat sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Hevosten kanssa toimiminen voi auttaa esimerkiksi päihdekuntoutujaa saamaan elämäänsä rakennetta.

Asuminen: Ulrika Tammenheimoa arvelutti etukäteen onko hän liian vanha muuttamaan omakotitaloon, mutta hän on ollut tyytyväinen. Elämä on hänestä täydellistä, kun on oma puutarha. Kasvien kasvatus oli Tammenheimon isoisän harrastus ja keino saada ravintoa sodan jälkeisessä Saksassa.

– Heti sodan jälkeen, kun ihmisillä ei ollut mitään, hänellä oli Kölnin kaupungissa siirtolapuutarha. Hän aina näytti minulle kasvun ihmettä: kukkien kehittymistä isoksi kasviksi pienenpienestä siemenestä ja kompostin kehittymistä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!