Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Sosiaalinen media villiintyi kasvivärjäyksestä – etenkin tutun vieraslajin antama turkoosi väri ihmetyttää

Kotimaa: Liikunnalla pystytään hoitamaan ja ennaltaehkäisemään useita sairauksia. Liikuntaresepteillä ja -lähetteillä lääkärit määräävät asiakkaan harrastamaan liikuntaa, mutta niissäkin on vielä kehittämisen varaa.

Luonto: Yrittäjä Henri Leskinen niittää vesikasveja kesällä jopa 14 tuntia päivässä, sillä koneellista niittoa pystyy tekemään vain kaksi kuukautta vuodessa.

Autot: Kun Land Rover ilmoitti uudistavansa klassisen Defender-mallinsa, pelko oli, että auto muuttuisi citymaasturiksi. Tämä oli kuitenkin turha pelko, selviää koeajossa.

Ajassa: Kasvivärjäys vetää lankapatojen ääreen nyt jopa nuoria ja poikia. Somen kuvavirrassa näkyy etenkin lupiininkukilla loihdittuja turkoosinsinisiä lankavyyhtejä, jotka hämmästyttävät ja ihastuttavat, sillä sininen ei ole Suomen luonnossa kovin tyypillinen väri. Tekstiilisuunnittelija Ulla Lapiolahti kertoo, että lupiinivärjäys onkin oiva tapa aloittelijalle kokeilla harrastusta.

– Lupiininkukkien väri ei ole kovin kestävä, mutta hehkuu ja lämmittää kyllä oman aikansa vaikkapa villasukissa, Lapiolahti sanoo.

Urheilu: Nyrkkeilijä Mira Potkonen aloittaa urakkansa Tokion olympialaisissa 27. heinäkuuta, jolloin Tokion kisojen naisten sarjan alle 60 kiloa ottelut alkavat. Kyseessä ovat olympiamitalistin toiset ja viimeiset olympialaiset.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!