Näköislehdessä tänään: Pikkuiset mökkitontit eivät innostaneet – Naristen unelmien erämaamökki syntyi keskellä kiireisimpiä ruuhkavuosia

Oma raha: Vesa Lindholm, 31, osti ensimmäisen ulkomailla olevan sijoitusasuntonsa juuri ennen koronapandemian puhkeamista. Koronasta huolimatta hänellä on hankinnasta hyvä mieli. Mitä ottaa huomioon, jos haluaa hankkia sijoitusasunnon ulkomailta?

Asuminen: Mervi ja Sami Narinen eivät mieltyneet valmiisiin mökkeihin pikkuisilla tonteilla ja päätyivät rakentamaan mökkinsä itse keskelle erämaata. Monta vuotta vienyt projekti tuntui välillä uuvuttavalta: noihin vuosiin mahtui myös perheenlisäys, Mervi Narisen uusi työ, muutto ja vielä paritalonkin rakentaminen. Lopputulos on kuitenkin sellainen kuin pariskunta halusikin.

Kulttuuri: Kolme syksyn esikoiskirjailijaa kertoo, millainen polku vei heidät kirjailijoiksi.

Ravintola: Vironkatu 8 on ollut Helsingissä yksi merkittävimpiä ravintolalukaaleja jo kymmenet vuodet. Taas tulee uutta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut