Näköislehdessä tänään | "Olen pettynyt siihen, että me suomalaisina emme arvosta omaa kulttuuriamme", sanoo Vain elämää -ohjelmassa esiintyvä Chisu

Autot: Mercedes Benz mainostaa uutta S-sarjan autoaan maailman parhaaksi autoksi. Koeajolla selvisi, onko puheille katetta.

Perhe: Jyväskylän yliopiston psykologian professori Juha Holma uskoo, että virtuaalitodellisuus tuo parisuhdeväkivallan ehkäisyyn uusia mahdollisuuksia.

– Virtuaalitodellisuudessa kokemus on vaikuttava. Paljon vaikuttavampi kuin vaikkapa tavallisen videon katsominen, Holma sanoo.

Terveys: "Lääkäri-Annin" eli Anni Saukkolan mukaan ihmisillä on valtava tarve löytää sosiaalisesta mediasta oikeaa tietoa. Hänellä on Instagramissa 40 000 seuraajaa ja nyt hän on kirjoittanut kirjan, jossa ampuu alas terveysmyyttejä.

Viihde: Vain elämää -sarjassa nähtävä Chisu antaa reippaalla kädellä risuja siitä, miten kulttuurialaa on koronapandemian aikana Suomessa kohdeltu.

– Itse olen pettynyt siihen, että me suomalaisina emme arvosta omaa kulttuuriamme. Totta kai rahallinen hyöty on iso, mutta se henkinen hyöty jonka ihminen kulttuurista saa – tuntuu, että sillä ei oikein ole arvoa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut