Ruoka: Finnjävel sai Michelin-tähden läskisoosilla ja kanaviillokilla – Jotkut ovat pahoittaneet mielensä ”perinteiden sörkkimisestä”

Vuosi sitten Tommi Tuominen pakkasi kuuluisaa korona-ajan kalakeittoa kotiin kuljetettavaksi. Sakari Nupponen

Keittiömestarien Henri Alénin ja Tommi Tuomisen perustama Finnjävel toimi aluksi Helsingissä Etelärannassa samassa osoitteessa, jossa nyt kokkaa Fiasco? by Ultima.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty