Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Peer Günt vei äänentoiston erikoismieheksi

Tiede: Diabeetikolle on elintärkeää tarkkailla verensokeria. Tasaisesta verensokerista on kuitenkin hyötyä myös terveille, sanoo laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri Pirjo Saarnia.

Musiikki: Reima Saarisesta tuli musiikin ammattilainen yhdessä yössä, kun Peer Günt voitti rockin Suomen mestaruuden. Hän kiersi bändin äänimiehenä 850 keikkaa ennen siirtymistään muun muassa J. Karjalaisen leipiin. Hän on äänentoiston erikoismies.

Ajassa: Vielä 200 vuotta sitten värjäyksessä käytettiin luonnonvärejä, kunnes synteettiset väriaineet ottivat vallan. Nyt biopohjaiset värit kuitenkin tekevät uutta tuloaan teollisuuden käyttöön, sillä väriteollisuuden käyttämät öljypohjaiset aineet kuormittavat ympäristöä.

Kulttuuri: Kari ”Epe” Heleniuksen elämäkerrassa seikkailevat tutut artistit Eppu Normaalista Ismo Alankoon ja J. Karjalaiseen, mutta jokaisesta on tarjolla pientä ekstraa, jota ei aiemmin ole kerrottu.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!