Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Suomalainen sauna on aliarvostettu matkailuvalttina

Hyvinvointi: Homo- ja biseksuaalisten miesten riski itsemurhaan ja masennukseen vähenee selvästi, kun he muuttavat suvaitsemattomasta maasta vähemmistömyönteiseen maahan. Yllättäen riskit eivät kasva, jos muuttosuunta on päinvastainen. Mistä on kyse?

Matka: Suomen Saunakulttuuri ry:n puheenjohtaja Saija Silén ei lapsena pitänyt savusaunasta. Myöhemmin hän on oppinut nauttimaan sen moninaisista löylyistä. Suomalainen sauna on asiantuntijoiden mukaan aliarvostettu matkailuvaltti.

Kirjallisuus: Runoilija Aija Andersson on huomannut, että keväällä ilmestyvistä kirjoista monessa käsitellään maailmanjärjestyksen loppua, mutta se voidaan nähdä utopiaksikin. Anderssonia ajatus kutkuttaa. Dystopia on noussut viime vuosina suoranaiseksi trendiksi. Mutta utopia on vaihteeksi jotakin uutta. Anderssonilta itseltään ilmestyy runokokoelma, jossa hän käsittelee parantumatonta syöpäänsä.

Näyttelijä: Näyttelijä Timo Torikka sai Espoon kaupungilta apurahan ja työstää sen avulla projekteja Ranskassa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!