Näköislehdessä tänään | Korona-aika sai Suvin neulomaan: yksin viime vuonna syntyi 20 villapaitaa

Ulkomaat: Koronaviruksen lisäksi myös väärän tiedon tulvaa pidetään pandemiana. Tutkijat kutsuvat ilmiötä infodemiaksi. Näköislehdessä Frankfurter Allgemeine Zeitungin juttu aiheesta.

Kulttuuri: Taiteilija Samuli Heimosen uudessa näyttelyssä Jyväskylässä virtaavat taiteilijan keskeisimmät aiheet susista maisemaan ja uusiin kirjainteoksiin. Uutena mukana ovat myös koirien muotokuvat.

Käsityöt: Kun koronapandemia pani pari vuotta sitten stopin vanhoille harrastuksille, tilalle piti keksiä jotain uutta. Suvi Heikkilä rupesi neulomaan villapaitoja. Niitä ei tullut yhtä, kahta tai edes viittä, vaan pelkästään viime vuonna 20. Kahden vuoden kuluessa Heikkilä laskee neuloneensa lähes 50 villapaitaa, suurimmaksi osaksi suosittuja islantilaisneuleita. Hän on jopa harkinnut neulomista uudeksi ammatiksi.

Luonto: Saimaannorpille tehdään tänäkin talvena apukinoksia, vaikka lumitilanne on tällä hetkellä Saimaalla hyvä. Aiempien apukinosten käyttöaste on ollut huikea.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut