Näköislehdessä tänään | Kun asuntohakemuskaavaketta ei enää nähnyt, Kirsti Sivonen meni silmälääkäriin – Moni silmäsairaus etenee salakavalasti

Terveys: Kirsti Sivonen, 89, havaitsi asuntohakemuskaavaketta täyttäessään, ettei hän näe kaavakkeen tekstiä kunnolla. Silmälääkäri löysi oireelle selityksen. Moni silmäsairaus etenee salakavalasti.

Matka: Genova on jäänyt matkailijoilta muiden nimekkäämpien italialaiskaupunkien varjoon. Sieltä puuttuvat tunnetut nähtävyydet, eikä se siksi ole vertailukelpoinen Rooman, Venetsian tai Firenzen kanssa. Genovassa riittää kuitenkin tutkittavaa useaksi päiväksi.

Henkilö: Näyttelijä Petri Poikolainen on onnellinen mies, vaikka MS-tauti on vienyt näön ja suuren osan liikuntakyvystä. Petri Poikolainen näytteli pääroolin Teemu Nikin ohjaamassa elokuvassa Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia, joka voitti Venetsian elokuvajuhlilla yleisösarjan.

Autot: Koeajossa on tällä kertaa uusi Kia Sportage.

Perhe: Äitiyteen liittyy paljon paineita, etenkin pienen vauvan äitinä olemiseen, selviää tuoreesta väitöstutkimuksesta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut