Kärpät jatkoi todella pitkää voittoputkeaan Tampereella Ilvestä vastaan

STT

Viisi vuotta ja 18 päivää on pitkä aika, ja se tuntui Ilveksen pelaajien takaraivossa varmasti vielä pitemmältä jääkiekkoliigan ottelun Kärppiä vastaan päätyttyä tuttuakin tutumpaan tulokseen eli vierasvoittoon.

Ilves on viimeksi voittanut Kärpät kotihallissaan 5. tammikuuta 2015, silloin 2–1 voittomaalikilpailun jälkeen. Kolmen pisteen kotivoiton Ilves on saanut syyskuussa 2014.

Kaikkiaan Kärppien 3–0-vierasvoitto oli runkosarjassa kymmenes peräkkäinen Ilvestä vastaan. Oulussa Ilves on jakson aikana voittanut kaksikin kertaa, viimeksi vajaat kaksi viikkoa sitten.

Kolmanteen maaliin syöttöpisteen saanut Mika Pyörälä oli yksi neljästä pelaajasta, jotka kokivat tappion 5. tammikuuta 2015.

– En muista tuosta pelistä mitään, eikä joukkue muutenkaan pohdi mitään tällaisia putkia. Nämä ovat median juttujamme, Pyörälä sanoi.

Kärpät oli saanut kolme pistettä edellisen kerran 4. tammikuuta, sen jälkeen viidestä pelistä tuli kolme tappiota.

– Tiivistimme peliä kaikilla osa-alueilla, Pyörälä sanoi.

Nollapeli oli Justus Annuselle jo kauden kuudes, millä hän johtaa nollapelitilastoa. Juhlia vietti myös puolustaja Jakub Krejcik, hän sai myös syöttöpisteen ja pisteputki on nyt seitsemän ottelun pituinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.