Eeli Tolvasen otteet antavat toiveita NHL-läpimurrosta – "Kroppa on selvästi paremmassa kunnossa"

Sport Content

Kyse on vasta jääkiekon NHL–liigan nuorten pelaajien turnauksesta, mutta Eeli Tolvasen otteet nostattavat jo toiveita suomalaislupauksen läpimurrosta talaajäille alkavalla kaudella.

Tolvanen auttoi sunnuntaina Nashville Predatorsin 3–2-jatkoaikavoittoon Washington Capitalsista.

– Emme olleet valmiita ensimmäisen viiden minuutin aikana, mutta sen jälkeen nostimme tasoamme ja saimme pelimme käyntiin. Tämä oli todella fyysinen ottelu. Kaikki taklailivat ja taklauksia pitää myös ottaa vastaan. Tämä oli hyvä esitys meiltä, Tolvanen kommentoi Nashvillen verkkosivuilla.

Tolvanen ratkaisi sunnuntain kamppailun jatkoajalla. Hän oli tehnyt Nashvillen voittomaalin myös edellisenä iltana.

– Tolvanen on tehnyt todella kovasti töitä kesällä. Pelkästään katsomalla häntä näkee, että hänen kroppansa on selvästi paremmassa kunnossa kuin se oli. Hän näyttää, mihin hän voi pystyä NHL:ssä. Uskon, että hänestä voi tulla todella hyvä pelaaja. Hän näytti sen taas tänään, Predatorsin nuorten pelaajien joukkueen kapteeni Alexandre Carrier kehui.

Se varsinainen taistelu siitä NHL–paikasta käynnistyy Nashvillen harjoitusleirillä myöhemmin tällä viikolla.

– Tänään oli todella kova ottelu taklauksineen. Se tekee hyvää, koska joudumme taistelemaan isompien jätkien kanssa harjoitusleirillä. He ovat nopeampia ja isompia, joten on hyväksi kaikille nuorille jätkille saada kokemusta. Näissä otteluissa on vauhtia ja uskon, että se tulee auttamaan kaikkia, Tolvanen sanoi.