Etelä-Korean jalkapalloliigassa virisi erikoinen seksinukkekohu – "Olemme todella pahoillamme"

STT–AFP

Etelä-Korean liiga on saanut viime aikoina poikkeuksellisen paljon kansainvälistä huomiota, sillä se on yksi harvoista jalkapallosarjoista, jossa pelit jatkuvat koronavirustilanteesta huolimatta.

Liigaseura FC Soul tosin sai viikonloppuna hyvin erilaista näkyvyyttä, sillä se on joutunut erikoisen seksinukkekohun keskelle.

Etelä-Korean pääsarjassa K-liigassa pelit jatkuvat tällä hetkellä ilman yleisöä. Osa seuroista on täyttänyt tyhjiä katsomoitaan muun muassa mallinukeilla, jottei stadioneiden yleisilme olisi niin kolkko.

FC Soulin väitetään käyttäneen sunnuntain ottelussaan seksinukkeja täyttämään tyhjiä penkkirivejä. Seuran toiminta on herättänyt runsaasti kritiikkiä ja kummeksuntaa faneissa ja paikallismediassa.

FC Soul pyysi maanantaina anteeksi, mutta väitti etteivät sen käyttämät nuket olleet seksileluja.

– Olemme todella pahoillamme, koska olemme aiheuttaneet kannattajissa huolta. Olemme vahvistaneet alusta saakka, ettei niillä (nukeilla) ollut yhteyttä seksileluihin, FC Soul tiedotti.

Jotkut mallinukeista oli puettu seksivälineyrityksen logolla varustettuihin t-paitoihin ja joillain oli käsissään kyseistä yritystä mainostavia julisteita.

FC Soulin mukaan mainokset johtuivat siitä, että mallinuket toimittanut yritys oli aiemmin toimittanut nukkeja myös seksivälineyritykselle. Valtaosa nukeista esitti naisia, mutta mukana oli myös mieshahmoja.

K-liigan kausi alkoi 8. toukokuuta. FC Soul voitti sunnuntain kotipelissään Gwangju FC:n 1–0.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Salama iski viiteen taloon Järvenpäässä – "Reikiä sisäkatossa asti"
 2. Pelastuslaitoksella kiinnostava tehtävä Järvenpäässä – heinäpaali oli päätynyt Keravanjokeen lähelle patoa: "Vastaavaa ei ole tapahtunut 40 vuoteen"
 3. Järvenpää Soi -festareiden artistikokoonpano muuttui – walestähti ei pääse maahan koronan vuoksi
 4. Vaikuttava taidekokonaisuus valmistui Ahjon purkutaloon – 94 taiteilijan teokset pian yleisön nähtäville: "En ole aikaisemmin tehnyt tällaista"
 5. Kova tuuli teki tuhojaan Keski-Uudellamaalla: rivitalon katto repeytyi irti ja puita kaatui
 6. Nuorimmillaan 11–vuotiaaseen tyttöön kohdistuneet seksuaalirikokset käsiteltiin hovioikeudessa – molemmat valitukset hylättiin
 7. Pelastuslaitoksella oli täydet kädet maanantaisen myrskyn kanssa – yhteensä 39 vahingontorjuntatehtävää
 8. Ahjontorin K-Market Keravalla ryöstettiin – poliisi kaipaa yleisön apua
 9. Ostajat palasivat kirpputoreille
 10. Henkilö: Raju polvivamma päätti järvenpääläisen Heli Takon, 21, kilpavoimistelu-uran – tie vei huipulle pukusuunnittelijaksi ja Nasan fyysikoksi: "Tekisin tätä ilmaiseksikin"
 11. Seitsemän veljeksen vaellusreitti kutsuu kirjailijan jalanjäljille
 12. Suuri senioritalo tulossa Keravan keskustan puistoon – 7-kerroksiseen kokonaisuuteen yli 100 asuntoa: "Olemme Keravalla lirissä palveluasumisen kanssa"
 13. Yli 40-vuotinen perinne jatkumassa: Sirkusmarkkinoiden järjestelyt alkoivat Keravalla – tällainen tapahtuma luvassa
 14. Järvenpääntien eteläosan katulamput vaihdetaan – lievää häiriötä liikenteelle voi ilmetä
 15. Näköislehdessä tänään: Kaikkein kiehtovinta ei näe paljaalla silmällä –  "Ovat mullistaneet käsityksemme elimistön toiminnasta"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.