Keski-Uusimaa-rastit Sipoossa

Keski-Uusimaa-rastit alkavat torstaina Sipoossa.

Keski-Uusimaa-rastit alkavat torstaina 11.6. Sipoossa. Lähtö metsään tapahtuu kello 16.30–19. Tapahtumapaikan osoite on Hitåntie 199. Opastus on Porvoontieltä (tie 170).

Tapahtuman järjestelyissä on joitakin muutoksia edellisvuosiin johtuen sekä koronavirustaudin suojaustoimista että Sibbo-Vargarnan käyttöön ottamasta Rastilippupalvelusta ja uudesta tulospalvelutietojärjestelmästä.

Kaikkien osallistujien tulee lähteä metsään sisäänkirjautumisen kautta ja tulla sieltä pois maaliin luvun kautta.

Laina-emitejä ei ole tänä vuonna ainakaan toistaiseksi käytössä, joten jos oma emitiä ei ole, suunnistetaan ilman aikaa.

Kartta on 1:10000 tai 1:7500/ 2017. Radat ovat perinteiset K-U-rastien vaihtoehdot: 7, 5, 3 vaikea ja helppo sekä 1,5 kilometriä. Tällä kertaa kolmosen vaikea rata on kuitenkin maaston käytöstä johtuen 4,2 kilometriä pitkä.

Osanottomaksu on aikuisilta 8 euroa ja alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta (alle 30v.) 4 euroa.

Järjestäjä suosittelee maksua Rastilippu-järjestelmän kautta tai muita mobiileja maksutapoja käyttäen. Vastaan otetaan myös perinteiset liikunta- ja kulttuurisetelit sekä erikseen sovitut työnantajan omat setelit. Jos haluat maksaa käteisellä, varaa mukaan tasaraha.

Tällä rastikaudella tapahtumien järjestelyt vaihtelevat hieman eri järjestäjien kesken.

Sipoon tapahtuman jälkeen rastit muutetaan omatoimirasteiksi yhden viikon ajaksi. Omatoimiset suoritukset tilastoidaan Keski-Uusimaa-rastien suorituksiksi "ilman aikaa". Ilmoittautuminen omatoimirasteille tapahtuu 12.6. alkaen Rastilippu-palvelun kautta maksamalla tapahtumamaksun 8 euroa, jonka jälkeen avautuvasta linkistä voit tulostaa kartan. Vaihtoehtoisesti voi noutaa kartan kaupassa käynnin yhteydessä Nikkilän tai Söderkullan S-Marketista esittämällä kassalla nro 2 maksukuitin joko paperisena tai mobiilisti.

Järjestäjät muistuttavat siitä, että rasteilla on toimittava vastuullisesti. Sairaana ei lähdetä liikkumaan, vaan pysytään kotona, huomioidaan riskiryhmät, muistetaan oikeaoppinen käsihygienia sekä oikeanlainen yskiminen.

Lisätietoja tapahtuman yhteyshenkilöltä: Jari Pullinen, 040 5846055 tai oktrian.fi/fi/kunto/keski-uusimaa-rastit/. Rastilippupalvelu löytyy netissä osoitteesta rastilippu.fi

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut