Juhannus aikaistaa Keski-Uusimaa-rasteja – keskiviikkona suunnistetaan Martinkylässä

Juhannusviikon Keski-Uusimaa-rastit suunnistetaan poikkeuksellisesti jo keskiviikkona 17.6. Tapahtumapaikkana on Martinkylän seurantalo, jonne opastus on Martinkyläntien ja Mårsbackantien risteyksestä.

Tapahtumapaikan osoite on Mårsbackantie 113.

Maastoon pääsee oman aikataulun mukaan kello 16.30–19.

Riskiryhmäläisille tarjoamme hiukan aikaistetun lähdön, kello 16 alkaen.

Kaikkien osallistujien tulee kirjautua sisään ennen maastoon lähtemistä ja ilmoittautua maalissa maastosta palatessa. Suunnistusaika päättyy kello 20.30, johon mennessä on palattava maastosta. Laina-emitejä ei ole tarjolla, mutta radan voi kiertää myös ilman aikaa.

Kartta on 1:7500. Maaston luonteesta johtuen ratavaihtoehdot poikkeavat osin totutusta. Tarjolla on 1,5 ja 2,5 kilometrin radat sekä 3, 5, ja 6 kilometrin radat. Tapahtuma-alue muodostuu kahdesta erillisestä maastonosasta.

Rasteja on radoilla normaalia enemmän ja pisimmällä radalla on käytössä kartanvaihto. Ratamestarina toimii Venla Niemi.

Osanottomaksu on aikuisilta 8 euroa ja alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta (alle 30v.) 4 euroa. Suosittelemme mobiilimaksutapoja.

Maksutapana käy myös liikunta- ja kulttuurisetelit. Jos maksat käteisellä, varaa mukaan tasaraha.

Tapahtuman jälkeen ei ole tarjolla omatoimisuunnistusta.

Osallistujia pyydetään muistamaan vastuullinen toiminta koronatilanteen mukaisesti. Tapahtumapaikalla ja rasteilla on syytä muistaa lähikontaktien välttäminen ja käsihygienia. Luonnollisesti sairaana ei tapahtumaan pidä osallistua. Varaa mukaan oma juoma ja tarvittaessa vyölaukku auton avaimille.

Tapahtuman järjestää Keravan Urheilijat. Lisätietoja tapahtuman yhteyshenkilöltä Pertti Syrjälä 040 744 3805. Tapahtumasta myös Keravan Urheilijoiden sivuilla

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut