Jymy-Jusseilla isännän otteet Ilmajoellakin – "Se oli ulkopelin voitto"

STT

Koskenkorvan Urheilijat jatkaa miesten Superpesiksen ainoana nollakerholaisena hävittyään Seinäjoen Jymy-Jusseille myös kotikentällään. Ilmajokiset antautuivat naapurikaupungin Jusseille 0–2 (1–2, 3–5).

– Se oli ulkopelin voitto. Henri Itävalo lukkaroi tällä erää vahvasti. Sieppari Eemeli Jaakkola poltti näpeistä useammin hienosti kolmospesälle. Kaksi vuoroparia sisäpelimme oli tahmeaa, ja ilman (ilmaiseksi) ei saatu mitään, korosti Jussien viuhkamies Jussi Parvi.

Jymy-Jusseille riittivät avausjakson voittoon Jukka-Pekka Vainionpään ja Elmeri Liedon lyömät kotiutukset. Toisella jaksolla jokeri Vainionpää iski kaksi juoksua lisää ja Lietokin kotiutti vielä kertaalleen.

Koskenkorvalta palkittiin ykkösvahti Jaakko Erkkilä (4 kärkilyöntiä/4 yritystä) ja lukkari Juho Hakomäki (3/7). Jussien tehomiehet olivat viidellä kotiutusyrityksellä kolme juoksua lyönyt Vainionpää (7/9) ja lukkari Itävalo (0/2).

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut