Elias Lahdensuu siirtyi Korihaista Raiders Basketiin

Vuonna 1998 syntynyt Elias Lahdensuu siirtyi Raiders Basketiin Korisliigan uuskaupunkilaisesta Korihaista. Raiders Basket/Katja Leskelä

Koripalloilun miesten 1. divisioona A:han valmentautuva Raiders Basket on solminut pelaajasopimuksen viime kaudella Korisliigassa esiintyneen laitahyökkääjä Elias Lahdensuun kanssa.

21-vuotias ja 193-senttinen pohjoisvantaalaisen Rekolan Urheilijoiden kasvatti muistetaan 1. divisioona A:sta parhaiten toissa kaudelta.

Monipuolinen Lahdensuu pokkasi tuolloin Porvoon Tarmon riveissä Eurobasket.com All-Finnish M1DA -kunniamaininnan 2019.

– Elias tuo nuoreen joukkueeseen ennen kaikkea kokemusta, fyysisyyttä puolustukseen ja monipuolisuutta hyökkäykseen. Olemme iloisia, että saimme Eliaksen tasoisen pelimiehen joukkueeseen, päävalmentaja Tomi Moberg kommentoi Raiders Basketin tiedotteessa.

Viime kaudella uuskaupunkilaisen Korihaiden asussa liigaa pelanneen Lahdensuun tavoitteena on jatkaa kehittymistä pelaajana ja auttaa joukkue mahdollisimman pitkälle.

– Lähden tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä. Tavoitteena on pelata monipuolisesti sekä tuoda joukkueeseen kokemusta, johtajuutta ja voittamisen kulttuuria. Liigassa pääsi kehittymään kovaa vastusta vastaan treenatessa ja pelatessa, hän kertoi samassa tiedotteessa.

Raidersin harjoittelukausi on sujunut hyvin. Tulevan kauden pelikirjaa on suunniteltu heti valmentajien ensitapaamisesta alkaen.

– Fysiikkaharjoittelu on Juho Niemelän vetämänä ollut erittäin laadukasta, ja sama positiivinen vire on jatkunut myös lajiharjoittelussa. Tulevalla kaudella pyrkimyksenä on pelata entistä vauhdikkaampaa koripalloa, Moberg sanoi tiedotteen mukaan.

Lahdensuu ei välttämättä ole viimeinen pala Raidersin edustusmiehistön koostumuksessa.

– Mahdollisesti haemme vielä kotimaista takapelaaja, Raidersin toiminnanjohtaja Jarkko Lanu paljasti K-U:lle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumiin löytöpaikaksi varmistui sadevesikaivo Järvenpäässä – KRP: "Viimeiset tutkimustulokset tulevat elokuussa, sitten olemme vielä viisaampia"
 2. Kaksi uutta koronavirustartuntaa Keusoten alueella viime viikolla
 3. Tuusulan asuntomessut: Viiden vuoden valmistelu huipentui Tuusulassa – messuportit avattiin yleisölle: "Tulee vilkas elokuu"
 4. Sairauskohtauksen saanut mies törmäsi puuhun Tuusulanväylällä
 5. Tuusulan asuntomessut: Pienet tontit puistojen reunoilla – Keravan uusille asukkaille piti osoittaa, ettei kotikaupunki ole vain nukkumalähiö
 6. Nuori motoristi pakeni poliisia – kaahausta kevytväylällä ja päin punaisia
 7. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 8. Yksi nuori kuollut liikenneonnettomuudessa Tuusulassa, toinen kriittisessä tilassa
 9. Näköislehdessä tänään: Seksi ei ole koskaan kiinnostanut Outi Lähdettä – Pyrkii lisäämään tietoisuutta aseksuaalisuudesta
 10. Tuusulan asuntomessut: Tapettia ikivanhalla tavalla – Japanista kotoisin oleva vesiliukoinen kangastapetti on akustinen
 11. Marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumis on löytynyt läheltä katoamispaikkaa Järvenpäässä – KRP: "Tapausta tutkitaan edelleen rikoksena"
 12. Oikaisu: Tuusulan koronaluvuissa virhe
 13. Paikka haussa Järvenpään uudelle apteekille
 14. Poikkeusajan Meidän festivaali keräsi 700 kuulijaa – "Meillä oli teitä kova ikävä"
 15. Avoterassin saa rakentaa ilman minkäänlaista lupaa – lasittaminen voi syödä rakennusoikeutta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.