Lapin Kansa: Uusi TPS-valmentaja Jonatan Johansson lentää Rovaniemelle koronakaranteenista huolimatta – pelaajayhdistys penää seuroilta vastuullista toimintaa

STT

Jalkapalloliigan Turun Palloseuran päävalmentajaksi tällä viikolla nimetyn Jonatan Johanssonin toiminta koronakaranteenin aikana herättää ihmetystä Rovaniemellä, kertoi Lapin Kansa .

Rovaniemen Palloseura kohtaa TPS:n kotonaan lauantaina, ja Skotlannista Suomeen hiljattain saapunut Johansson aikoo matkata otteluun lentäen.

THL suosittelee ohjeistuksessaan EU- tai Schengen-maiden ulkopuolelta saapuville 14 vuorokauden omaehtoista karanteenia, jonka aikana julkisia kulkuneuvoja olisi syytä välttää.

– Johanssonilla ei ole mitään asiaa stadionin sisätiloihin. Hän tulee korona-alueelta, ja minusta on outoa, että hän ylipäätään tulee peliin, RoPSin toimitusjohtaja Risto Niva sanoi lehdelle.

TPS:n mukaan Johanssonille on tehty koronavirustesti, joka on ollut negatiivinen.

– Me noudatamme täysin terveysviranomaisten määräyksiä. Töihin saa mennä, ja tässä tilanteessa järkevä tapa matkustaa Rovaniemelle on lentäminen, TPS:n väliaikainen toimitusjohtaja Janne Kytölä kertoi lehdelle.

Jalkapallon Pelaajayhdistys kertoi perjantaina toivovansa, että "seurat toimisivat edelleen vastuullisesti ja kantavat kortensa kekoon taistelussa koronaepidemiaa vastaan".

Pelaajayhdistys korosti, että seurat noudattaisivat omaehtoista karanteenia tapauksissa, joissa pelaaja tai muu joukkueeseen kuuluva henkilö saapuu ulkomailta joukkueeseen.

– Meidän on toimittava edelleen jalkapallon parissa vastuullisesti, joten toivomme seurojen noudattavan tarkasti näitä ohjeita. Koronaepidemia ei ole poistunut, ja meidän on tehtävä kaikki asiat sen eteen, että tartuntoja ei tulisi, pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja Markus Juhola sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Ulosajo Nahkelantiellä – toinen kaista hetken pois pelistä
 2. Keski-Uusimaan viikon luetuimmissa jutuissa kerrotaan muun muassa ruumiin löytymisestä sadevesikaivosta ja asuntomessuista
 3. Järvenpää soi Dingon ja Kaija Koon tahtiin – taudin tarttuminen mietitytti festareilla: "Ihmiset eivät vaikuttaneet välittävän koronasta"
 4. Koulutyö Järvenpäässä alkaa poikkeusoloissa – koulu aloitetaan porrastetusti ja kaikkia lähikontakteja vältetään
 5. Uimahalli aukeaa Keravalla elokuun lopulla – kuntosalin hinnat laskevat
 6. Marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumiin löytöpaikaksi varmistui sadevesikaivo Järvenpäässä – KRP: "Viimeiset tutkimustulokset tulevat elokuussa, sitten olemme vielä viisaampia"
 7. Näköislehdessä tänään: Virolainen Maigi Korhonen tuli Suomeen miehen perässä ja rakastui täällä kyläyhteisöön
 8. Kolme autoa kolaroi Mäntsälässä – kuljettajat vietiin kaikki sairaalaan
 9. Yli 10 000 kävijää kerännyt kaupunkifestivaali Järvenpää Soi tekee paluun elokuussa – ensimmäiset esiintyjät julki
 10. Avoterassin saa rakentaa ilman minkäänlaista lupaa – lasittaminen voi syödä rakennusoikeutta
 11. Yksi nuori kuollut liikenneonnettomuudessa Tuusulassa, toinen kriittisessä tilassa
 12. Turun lentoasemalla koronatestattiin koko lentokoneellinen Pohjois-Makedoniasta saapuneita matkustajia
 13. "Pääministeri Sanna Marinin hääjuhlan kuvaaminen oli suuri kunnia"  – järvenpääläinen Amanda Lehtola nautti Kesärannan kauneudesta
 14. Martat opastavat: Näin teet köyhän miehen lakkahilloa ilman lakkoja
 15. Paikannimet: Hyrrestä Joksuun ja takaisin – Tuusulan nimistö on jatkuvassa murroksessa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.