Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vettel uudella korilla viikonloppuun – Ferrari löysi "pienen vian"

Formula ykkösten Ferrari-tallin saksalaiskuljettaja Sebastian Vettel saa uuden korin ajokkiinsa, kun kausi jatkuu tänä viikonloppuna Espanjan gp:llä Barcelonassa. Ferrari löysi "pienen vian" autosta Silverstonessa ajetun viime sunnuntain kisan jälkeen, kertoi Autosport keskiviikkona.

Nelinkertainen maailmanmestari Vettel on ollut ongelmissa kauden viidessä kisassa, ja hänellä on koossa vaivaiset kymmenen MM-pistettä. Silverstonen kahdessa kisassa saldona olivat 10:s ja 12:s sija.

Vettel kertoi Silverstonessa, kuinka luottoa puuttuu Ferrarin SF1000-autoon. Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto puolestaan kertoi sunnuntain kisan jälkeen, että korinvaihtoa harkitaan, jotta Vettelin vaikeuksista päästäisiin kohti parempaa.

Sivusto: F1:n Venäjän gp:n järjestäjät toivovat saavansa kisaan 30 000 katsojaa

Kesällä vihdoin koronaviivytysten jälkeen alkaneessa F1-kaudellaa ei ole katsojien edessä ajettu, mutta liveyleisöä toivotaan rajoitetusti kenties mukaan Toscanan gp -kisaan kuukauden päästä. Syyskuun lopulla ohjelmassa olevan Venäjän gp:n järjestäjät puolestaan toivovat, että Sotshin radan katsomoihin saataisiin jopa 30 000 katsojaa, kertoi Motorsport-sivusto keskiviikkona.

– Lipunmyynti on hiljalleen alkamassa, ja tällä hetkellä puhumme 50 prosentin täyttöasteesta. Sen myötä yleisömäärä olisi maksimissaan 30 000–32 000, Venäjän gp:n toimitusjohtaja Aleksei Titov kertoi Motorsportille.

Titovin mukaan F1:n tiukat turvamääräykset ovat voimassa Sotshinkin varikkoalueella.

– Venäjän gp ei tältä osin poikkea muista kisoista. Ainoa ero on se, että fanit voivat tulla katsomoon kannustamaan suosikkejaan.