Korona otti ensimmäisen niskalenkin, jalkapallon Mestarien liigassa luovutusvoitto

Dritan joukkueessa todettiin kaksi positiivista koronavirustartuntaa. Tiistain ottelu Sveitsin Nyonissa peruttiin vain tuntia ennen aloituspotkua. Kuvassa Atalantan kannattajia Lissabonissa. AFP Patricia de Melo Moreira / LEHTIKUVA

STT

Kosovolainen jalkapallojoukkue Drita on ensimmäinen joukkue, joka joutuu luopumaan taipaleestaan miesten Mestarien liigan karsinnoissa koronaviruksen takia. Euroopan jalkapalloliitto Uefa tiedotti keskiviikkona, että Dritan joukkue on koronavirustapausten takia karanteenissa ja joutuu luovuttamaan ottelunsa pohjoisirlantilaista Linfieldiä vastaan.

Dritan joukkueessa todettiin kaksi positiivista koronavirustartuntaa. Tiistain ottelu Sveitsin Nyonissa peruttiin vain tuntia ennen aloituspotkua, kun toinen tartuntatapaus varmistui.

Uefan sääntöjen mukaan joukkueella pitää olla vähintään 13 pelaajaa, jotka ovat pelikelpoisia. Uefa pyrkii tapauskohtaisesti järjestämään uuden ajankohdan perutulle ottelulle, mutta Uefalla on oikeus määrätä 3–0-luovutusvoitto toiselle joukkueelle, mikäli ottelua ei voida pelata turnausaikataulun puitteissa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut