Hetviina hallitsi tammalähtöä Vermossa

Niko Haaranen / STT

Vermon keskiviikkoravien suurimmat setelit jaettiin suomenhevostammoille, ja Antti Tupamäen suojatti Hetviina sai tulla palkintojenjakoon kavio ojossa ensimmäisenä voittonsa jälkeen.

Tammalähdön kulminaatiopiste oli heti kisan alkumatkalla, kun Hetviina pyrki Antti Tupamäen kanssa keulaan ohi sisäradalta lähteneen Aurottaren. Tuomo Ojanperä torjui Aurottaren kanssa Hetviinan aluksi, mutta päästi suosikkivaljakon pian edelleen.

Hetviina ei erehtynyt keulaan päästyään, vaan piti varmaan voittoon ennen taakseen pussiin jäänyttä Aurotarta.

– Hetviinaa ei voi laskea menemään kuten tamman ollessa parhaimmillaan, mutta hyvät paineet olivat ohjissa, että kunnossa jatkaa, Antti Tupamäki kertoi 3 500 euron ykköspalkinnon napanneesta Hetviinasta.

Vihreää valoa kriteriumille

Kolmivuotisikäluokan kauden pääkisan kriteriumin karsinnat siintävät vajaan kahden viikon päässä, ja 3-vuotiaiden lämminveristen kimaraan näyttöjä antoi Hannu Laakkosen valmennukseen siirtynyt Road To Hill.

Kari Rosimon ohjastama Road To Hill painui kiihdytyksen päätteeksi kärkipaikalle, josta kolmen kisan jälkeen tappioton ori hoiteli leiviskänsä tyylikkäästi ottamalla vuorenvarman keulavoiton.

– Nyt näytti hyvälle. Katsotaan, miten se palautuu, on se mahdollista, että lähdetään kokeilemaan kriteriumia, Hannu Laakkonen valotti suojattinsa jatko-ohjelmaa.

Effronte Photo torjui haastajansa

Jukka Torvisen vakiajokki Effronte Photo tuli Vermoon hylkäystuomio laukasta alla viime kisasta, mutta keskiviikkona Pekka Ruuthin valmennettava oli itse varmuus ja otti kärkipaikalta helpon ykköstilan ennen Tuomas Korvenojaa ja BWT Caesaria.

Teemu Okkolinin valmentama ja ohjastama Vuaran Suvetar on löytänyt kultajyvän. Vuaran Suvetar otti tammojen tasoitusajossa keulasta kolmannen peräkkäisen ykköstilansa.

Ari Moilasen naruttelema Essie Gonzales kuului Hannu Torvisen ajaman Just A Flirtin tavoin kierroksen keulavoittajiin. Toto65-täysosumalla voitti suosikkien juhliessa rapiat 4 euroa.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut