Oulu Expressin sankareina loistivat An-Dorra ja Maurizo

Lauri Jääskeläinen / STT

Oulun tähti launtaina oli An-Dorra. Se sai lämminveristen finaaliin radan 12, joka useimmiten vie kaikki haaveet taistella varsinkaan suurkilpailuvoitosta. Jukka Torvinen lähti kuitenkin ajamaan päättäväisesti heti eteenpäin, ja An-Dorra oli selityksittä paras johtavan rinnaltakin.

– Reino Palomäellä on kova tamma. Juteltiinkin etukäteen, että meillä on lähdön paras hevonen ja ajetaan sen mukaan, Torvinen nauroi.

Suomenhevosten ykkönen ansaitsi myös kehut suorituksestaan. Maurizo jyräsi viimeisellä takasuoralla keulaan ja jaksoi ykköseksi, vaikka Huisi Hemmo pääsi iskemään selästä.

– Seppo (Suuronen) hoitaa ja ruokkii hienosti hevoset tällaiseen kuntoon. Kun ne ovat vielä suvultaan huippuluokkaa, niin siinä taitaa olla menestyksen avain, Esa Holopainen kehaisi.

Kavioliiga palasi tauolta Ouluun. Kylmäveristen lähdössä Katja Melkon ja Janne Sorosen valmentaja Vixus piti kotiradan mainetta hienosti esillä. Ori puolusti Antti Teivaisen ajamana määrätietoisesti keulapaikan hallussaan, ja kovan avauksen jälkeen valjakko kontrolloi tapahtumia tyylikkäästi.

– Kun näin lähtölista, silloin päätin taktiikan. Lopussa vain pidin huolen, ettei selästä saada liian aikaisin kiritilaa, Teivainen kommentoi.

Lämminveristen Kavioliigassa juhli lopulta Big Headache. Timo Hulkkosen valmentaja ruuna sai kyytiinsä Santtu Raitalan, joka ajoi taas yhden mestarillisen ohjastussuorituksen lisää. Mies pujahti parijonosta maalisuoralla ovelasti sisäradalle ja sitä kautta ykköseksi.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut