Määttänen mukana SE-kävelyssä

Tuulinen Karhulan urheilukenttä tarjosi sunnuntaina puoliltapäivin uuden Suomen ennätyksen, kun Espoon Tapioiden joukkue rikkoi miesten 3 x 3000 metrin kävelyn Suomen ennätyksen ajalla 37.17,03. Esbo IF:n vanha SE koheni 14,99 sekuntia.

Tapioiden tulos on samalla uusi 22-vuotiaiden SE, sillä aloittaja Joni Hava ja ankkuri Jaakko Määttänen ovat 21-vuotiaita ja keskimmäisen osuuden kävellyt Sajan Irintšejev vasta 16-vuotias.

Havan osuusaika 11.45,9 sijoittuisi Suomen kaikkien aikojen tilastossa yhdeksänneksi, Irintšejev käveli osuutensa 12,51,1 ja Määttänen 12.40,2.

– Ei paras kävelyni. Ylimenokausi alkoi kymmenen päivää sitten. Mutta Suomen ennätystä tultiin hakemaan ja se saatiin, tiivisti Keravalla asuva ankkuri Määttänen SUL:n tiedotteessa.

Suomen ennätyksestä huolimatta kilpailu jätti kaksijakoisen vaikutelman. Esbo IF hävisi mestarijoukkueelle miltei kymmenen minuuttia, eikä muita joukkueita maaliin päässytkään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.