Jääkiekkoseuroilta maskivelvoite Keski-Uudenmaan halleihin – voimaan maanantaina

Maski päällä jäähalliin, sanovat kiekkoseurat. Arkisto / Mikko Mannonen

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi paikalliset jääkiekkoseurat ovat yhdessä päättäneet asettaa maskinkäyttövelvoitteen kaikissa seurojen tapahtumissa Keski-Uudenmaan alueen jäähalleissa sekä joukkueiden vieraspelimatkoilla.

Päätös pohjautuu alueen terveysviranomaisen ja jääkiekkoliiton vahvoihin suosituksiin ja sen tarkoituksena on taata jääkiekon turvallinen harrastaminen ilman toiminnan keskeytymistä epidemian edetessä.

Maskin käyttövelvoite määritellään jäähallin sisätiloihin seurojen järjestämissä tapahtumissa seuraaville toimijoille: kaikki pelaajat ikäluokissa U14–U22 (ei koske jäällä tapahtuvaa toimintaa), kaikkien ikäluokkien valmentajat ja toimihenkilöt (ei koske jäällä tapahtuvaa toimintaa), ottelutapahtumien toimitsijat, katsomossa harjoitus- ja ottelutapahtumia seuraavat vanhemmat (niissä halleissa, joissa yleisön läsnäolo sallitaan).

Maskinkäyttövelvoite astuu voimaan maanantaina 28.9.

Päätöksen ovat tehneet seuraavat seurat: HYRI Hockey, Hyvinkään Jää-Ahmat, Haukat, KJT Haukat, KJT Hockey, Kurra ja Mäntsälän Jää-Tiikerit.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.