Jääkiekkoliigan ottelusiirtokurimus alkoi: HPK–Sport peruttiin varotoimenpiteenä, Kärpät voi pelata lauantaina normaalisti

HPK kohtasi torstaina Kärpät kauden avausottelussa. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

STT

Lauantaina pelattavaksi aiottu HPK:n ja Sportin välinen jääkiekkoliigan ottelu on peruttu. Liigan verkkosivujen mukaan kotijoukkue HPK:n joukkueeseen kuuluvan henkilön perheenjäsenellä on todettu perjantai-iltana koronavirustartunta.

HPK:n joukkue odottaa lisätietoja omaehtoisessa karanteenissa. Tietoa HPK:n joukkueenjäsenen mahdollisesta tartunnasta odotetaan jo lauantaina. HPK kohtasi torstaina Kärpät kauden avausottelussa. Tartunnan saanut henkilö oli katsonut ottelua D3-katsomossa. Hänellä ei ollut tuolloin oireita. Henkilö oli käyttänyt maskia.

Perutun HPK–Sport-ottelun uusi päivä selviää myöhemmin.

Liiga täsmensi lauantaina iltapäivällä verkkosivuillaan , että se konsultoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitosta (THL) sekä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiriä (KHSHP) ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä (PPSHP) Kärppien mahdollisen altistumisen osalta. Asiantuntijoiden mukaan Kärpät voi pelata lauantaina normaalisti, kun oululaisjoukkue isännöi KooKoota.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut