Keravan Urheilijoille kaksi merkittävää tunnustusta – historiikkia voi edelleen tiedustella

Keravan Urheilijoiden 100-vuotishistoriikin tekstin on laatinut kokenut tietokirjailija FM Kalle Virtapohja. Anton Soinne

Syksyn aikana Keravan Urheilijat on saanut kaksi merkittävää tunnustusta.

SVUL:n Uudenmaan piirin kevätkokous järjestettiin poikkeuksellisesti vasta syyskuun lopulla.

Kokous palkitsi Keravan Urheilijoiden 100-vuotishistoriikin vuoden 2019 urheilutekona. Historiikkikirja seuran satavuotisen taipaleen kunniaksi valmistui monien mutkien jälkeen keväällä ja sitä voi vielä tiedustella seuran toimistosta.

Keravan Urheilijoiden hiihtojaostolle on myönnetty Tähtiseura-tunnus lasten ja nuorten toiminnasta. Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.