Kempeleen Kiri nappasi mestari-Sotkamolta kaksi Korhosta ja uuden pelinjohtajan

Antti Korhonen juhli SM-kultaa Sotkamon Jymyssä, jonka fanikatsomoa kuvassa syyskuussa Kouvolassa. Ensi kaudella hän pelaa Kempeleen Kirissä. Lauri Heino / LEHTIKUVA

Matti Ahola / STT

Sotkamon Jymyssä pesäpallon SM-kultaa juhlinut Antti Korhonen pukee ensi kaudella ylleen Kempeleen Kirin pelipaidan. Korhonen pelasi Jymyssä pitkään numerolla neljä, ja hän oli suuressa roolissa mestaruuden tekijänä.

– Odotukset ovat kovat. Ei voi laskea tavoitteita tämän (SM-kullan) jälkeen. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta, Korhonen kertoi Kirin tiedotustilaisuudessa.

Oululainen Korhonen pääsee siirron myötä pelaamaan lähemmäksi kotiaan ja samaan joukkueeseen isoveljensä Matti Korhosen kanssa.

Korhosen vanavedessä Kempeleeseen vaihtavat myös Topi Korhonen ja pelinjohtaja Teemu Körkkö, joka kuului tällä kaudella Jymyn valmennusryhmään.

– Mikko Kuosmasen (Jymyn toimitusjohtaja) kanssa keskustelimme, että on aika lähteä rakentamaan omaakin projektia johonkin muualle, 32-vuotias Körkkö sanoi.

Sotkamon Jymy ja sukunimi Korhonen on ollut tuttu juttu pesäpallossa, mutta ensi kaudella nimen voi yhdistää myös Kempeleen Kiriin, jolla on pelaajasopimus neljän Korhosen kanssa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut