TuusKissa koronavirustartuntoja – joukkue karanteeniin: "Haasteitahan tämä tilanne tuo"

Koronavirusaltistumiset ovat tapahtuneet Hyrylän niin sanotussa kakkoshallissa. Arkisto / Rauno Ylönen
Heikki Löfman

Heikki Löfman

Jääkiekon miesten 2. divisioonassa pelaavan TuusKin joukkueen jäsenistä kahdella on todettu koronavirustartunta, minkä takia koko joukkue on asetettu karanteeniin. Asian vahvistaa Keski-Uusimaalle TuusKin päävalmentaja Samu Mustonen.

Tiedon tartunnoista TuusKi sai keskiviikkona 14. lokakuuta.

Joukkueen karanteeni loppuu kymmenen päivää viimeisen altistumisen jälkeen eli 24. lokakuuta.

TuusKin joukkuetta koskevan karanteenin johdosta joukkueen lauantainen peli KelAa vastaan Kellokoskella on peruttu tai ainakin siirretty.

– Kotona tässä ollaan karanteenissa, niin kuin koko muukin joukkue. Altistuminen on tapahtunut tiistain (13.10.) harjoituksissa, mahdollisesti jo sunnuntaina (11.10.), kertoo Mustonen.

Tiistaina TuusKilla on vakiovuoro Hyrylä 2:ssa kello 19.30–20.30. Sunnuntaina 11.10. joukkue pelasi samassa hallissa sarjaottelun hyvinkääläistä H.K.H:ta vastaan. Ottelu alkoi kello 14.55.

Keusote tiedotti myöhemmin perjantaina, että samaisella hallilla on ollut koronapositiivinen henkilö myös 10.10. ja, että myös hyvinkääläisjoukkueen jäseniä on asetettu karanteeniin. Yhteensä karanteeniin joutuu noin 50 henkilöä.

Hyvinkääläisjoukkuetta koskeva karanteeni tarkoittaa sitä, että viikonvaihteeksi kaavailtu Shakers–H.K.H-kohtaaminen Keravalla peruuntuu.

– Haasteitahan tämä tilanne tuo. 24. lokakuuta vapaudumme siis karanteenista, ja samana päivänä meidän pitäisi pelata Kauniaisissa.

– Saadaanko kautta pelattua loppuun? Toivottavasti, Mustonen summaa kiekkoväen tunteet.

TuusKilta peruttiin yksi ottelu jo aiemmin, kun H.K.H:n joukkueen jäseniä asetettiin karanteeniin ennen sarjan avauskierrosta.

Edit: Juttua muokattu pe 16.10. klo 17.10 lisäämällä Keusoten tiedot tilanteesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.