Don Williamsin voima puhui Vermon ravi-illassa

Niko Haaranen / STT

Markku Niemisen tallin ranskalaisjyrä Don Williams oli jäänyt heinäkuun Mikkelin SE-juoksunsa jälkeen voitoitta, mutta teki tilastoihin korjauksen keskiviikkona Vermossa.

Ari Moilanen tarkkaili alussa Don Williamsin kanssa muiden nahisteluja kärjessä. Vauhdin tasaannuttua Moilanen iski ajokkinsa rattailla päättäväisesti eteenpäin ja valjakko painui puolimatkassa keulaan, josta karkasi kirivaiheessa näyttävästi omille teilleen.

Talli Don Hyvät omistaman Don Williamsin tili karttui Voimaliigan ykköstilan myötä 3500 eurolla.

Tauolta takaisin voittokunnossa

Aripekka Pakkasen tallilla oli valmennettu Deangelo voittovireeseen puolentoista kuukauden kilpailupaussin aikana. Ari Moilasen ohjastama ruuna kiri toisesta juoksuparista ulkoa hallittuun voittoon.

Keulassa ravannut Quick Vald yritti vastata Deangelolle voittotaistossa, mutta se hukkasi vauhtiaan menemällä sisään päin vinoksi.

– En osaa sanoa, en mä sillä ajanut, Moilanen vastasi nokkelasti ratahaastattelijan kysymykseen, että ratkesiko voiton kohtalo Quick Valdin vinouteen.

Käytti paikkansa

Äänekoskelaisen Hanna Pasasen valmentama Rowhill's Killer oli kärsinyt loppukesän ja syksyn ajan heikoista takarivin lähtöpaikoista. Santtu Raitalan ajaman oriin arpaonni oli Vermossa kääntynyt, kun 5-vuotias sai lähteä kisaansa viitospaikalta.

Kilpailun alla eivät Rowhill's Killerin otteet vakuuttaneet, mutta startissa se teki monta asiaa oikein ja kiri napakasti kauden kolmanteen voittoonsa.

Ohjastajaliigan kärkinimi Raitala ylsi myös toiseen ohjastettuun Toto65-voittoon, kun punanuttu kaasutteli Matias Salon valmentaman Heat Of Dynamiten kanssa maaliin asti pitäneeseen keula-asemaan.

Kylmäveristen Tammatähdessä Timo Tuomisen suojatti Metsärinteen Valta johti startista maaliin.

Tuomas Korvenojan suojatin Fantango Brickin voitto täydensi suosikkipitoisen Toto65-rivin, jonka täysosumalla voitti 78,33 euroa. Viidellä oikein sai 3,27 e.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut