SiiPe sai palapelinsä kulmapalat kuntoon

Siilinjärven lukkari Teemu Kinnunen kuvassa oikealla. Vasemmalla Tahkon Roni Wahl miesten Superpesiksen ottelussa toukokuussa 2019. JORMA VAINIO / LEHTIKUVA

STT

Miesten Superpesikseen valmistautuva Siilinjärven Pesis teki kaksi jatkosopimusta, kun se kiinnitti ensi kaudeksi lukkari Teemu Kinnusen ja Matias Hännisen.

– Kulmapalat on nyt palapelissä vahvassa kunnossa ja muutama palanen vielä tullaan julkaisemaan – valmennus ja pelinjohto mukaan lukien, SiiPen toiminnanjohtaja Teemu Huhtakangas kertoi tiedotteessa.

Joensuun Mailassa Suomen mestaruudet vuosina 2018 ja 2019 voittanut Hänninen pelasi menneen kauden SiiPessä lainapelaajana, mutta nyt hän teki suoran sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Kaudella 2020 sarjan viimeiseksi jääneen SiiPen tiedotteen mukaan Hänninen tavoittelee läpimurtoa Superpesiksen kärkipelaajien joukkoon ja Kinnunen panostaa tasaisuuteen lukkaripelissään.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut