Välimäki on kiinni jatkopaikassa golfin miesten Euroopan kiertueella Kyproksessa

Välimäki oli pelannut Euroopan-kiertueen kilpailussa Pafoksella puolivälin tienoilla kymmenen alle parin. Arkistokuva. AFP / LEHTIKUVA

STT

Sami Välimäki oli perjantaina kiinni jatkopaikassa, kun golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailu Kyproksen Pafoksessa oli puolivälin kynnyksellä. Kahta lyöntiä vaille kaksi kierrosta pelannut Välimäki oli pelannut kilpailussa kymmenen alle parin ja oli vahvasti menossa jatkoon.

Toinen kierros Pafoksessa keskeytyi ukkosen takia, ja Välimäen tavoin suomalaispelaajista Kalle Samooja (–6) ja Mikko Korhonen (–5) joutuvat pelaamaan kakkoskierroksensa loppuun lauantain alkajaisiksi. Suomalaisnelikosta Tapio Pulkkanen (+2) ehti pelata täydet kaksi kierrosta.

Lauantain kolmannelle kierrokselle selviytyy poikkeuksellisesti 32 parasta lyöjää, ja heidän tuloksensa nollataan. Näin suomalaisista Pulkkanen karsiutuu, eikä Korhosellakaan ole asiaa jatkoon. Päätössunnuntaille jatkaa kisan 16 parasta.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut