Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sobel Conway kiri kakkoseksi Pariisin raveissa

Kari Lähdekorven ja Arvo Ylitalon omistama Sobel Conway jatkoi vahvoja suorituksia ja kiri 12 050 euron arvoiselle kakkossijalle Vincennesissä sunnuntaina. Sobel Conway on syksyn aikana kilpaillut kuusi kertaa Ranskassa ja tienannut yhteensä 49 950 euroa.

Jean-Michel Bazire ajoi suosikki Victor Fermin johtopaikalle. Rinnalle kiertynyt tallikaveri Ferrari B.R. oli lopussa vahvin. Norjalaisori meni 22  50 euron voittoon ajalla 10,9a/2100m Alexandre Abrivardin ajamana. Sobel Conway lensi loppusuoran. Se kiri Nicolas Baziren ajamana porukan perältä kakkoseksi. Kun Victor Ferm kiri kolmanneksi, Baziren talliin meni kolmoisvoitto. Tuulilaukka Oy:n Martin de Bos oli kahdeksas.

Iltapäivän seuratuin lähtö oli Prix d’Ameriquen ensimmäinen esikilpailu Prix de Bretagne. Gabriele Gelorminin ajama Diable de Vauvert otti pikkuyllättäjänä voiton. Bertrand Le Bellerin valmentama 7-vuotias ori sai 42 750 euroa tuloksella 12,8/2700m.

Feliciano kiersi matkalla kärkihevosen ulkopuolella ja sinnitteli kakkoseksi. Bahia Quesnot kiri kolmanneksi. Diable de Vauvert, Feliciano ja Bahia Quesnot saivat varmat paikat tammikuun lopulla ajettavaan Ameriqueen.

Jean-Michel Baziren voittokone Valzer di Poggio paineli johtoon takasuoralla, ja suosikin osalta tilanne näytti hyvältä, mutta maalisuoralla Valzer de Poggion laukkasi ja hylättiin.