Järvenpää täsmensi kuohuttanutta koronarajoituslinjaustaan

Järvenpää kertoo verkkosivuillaan, että alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta voi jatkua normaalein vuorovarauksin aikaisempia turvallisuus- ja hygieniaohjeita noudattaen. Arkisto / Riikka Lamminen
Heikki Löfman

Heikki Löfman

Järvenpään kaupunki on maanantaina 23.11. täsmentänyt liikuntaan ja urheiluun liittyviä, koronapandemian aiheuttamia rajoitustoimia.

Kaupunki kertoo verkkosivuillaan, että alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta voi jatkua normaalein vuorovarauksin aikaisempia turvallisuus- ja hygieniaohjeita noudattaen.

Perjantaina 20.11. kaupunki tiedotti, että alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta esimerkiksi jäähallissa olisi voinut tapahtua vain alle 20 hengen ryhmissä ilman kontaktia. Päätös hämmensi järvenpääläisiä urheiluseuroja viikonloppuna. Nyt tehty päätös siis kumoaa tuon perjantaina tehdyn linjauksen.

Kaupungin sisäliikuntatiloissa (uimahalli, jäähalli, liikuntakeskus Piironen, koulujen ja päiväkotien liikuntasalit, Seuratalo) kaikki yli 20-vuotiaille suunnattu harrastustoiminta keskeytetään välillä 23.11.–13.12. Tämä tarkoittaa myös sitä, ettei ryhmiin joissa on eri-ikäisiä, voi edellä mainittuna aikana osallistua yli 20-vuotiaita.

Seurojen tulee olla yhteydessä kaupungin palvelupisteeseen ja perua yli 20-vuotiaiden ryhmiensä vuorot, jotta näistä ei laskuteta ilmoitetulta aikaväliltä.

Järvenpää muistuttaa, että on tärkeää huomata, että Keusoten alueella ryhmäharrastuksilla tarkoitetaan muitakin kuin ryhmässä tehtäviä urheiluharrastuksia.

Urheilussa ainoastaan maajoukkuetason, SM-tason, ykkösdivisioonan tai kansainväliselle huipulle tähtäävän ammattimaisen harjoittelun kohdalla tehdään poikkeuksia.

Järvenpään liikuntapalveluiden ohjatun toiminnan syyskausi keskeytetään ja lopetetaan maanantaina 23.11. kaikkien ryhmien osalta. Pitämättä jääneet syyskauden ohjaukset korvataan asiakkaille joko kevätkauden laskussa, lahjakorttina tai maksuhyvityksenä.

Myös uimahallin kuntosali suljetaan, mutta muuten uimahalli jatkaa nykyisten rajoitusten mukaisesti.

Liikkumis- ja elintapaneuvontaa järjestetään puhelimitse ja ohjattua toimintaa järjestetään ulkona ja/tai virtuaalisesti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut