Raidersin ja päävalmentaja Tomi Mobergin tiet eroavat

Tomi Moberg ei jatka Raiders-luotsina. Arkisto / Robert Monstovics

Koripallon miesten 1. divisioona A:ssa pelaava järvenpääläisseura Raiders tiedottaa, että seuran ja joukkueen päävalmentajana keväästä toimineen Tomi Mobergin tiet eroavat.

Syynä yhteistyön päättymiselle ovat näkemyserot seuran valmennukseen liittyen.

Muutos ei liity syyskauden tuloksiin – Raidersin edustusjoukkue on napannut syyskauden kuudesta ottelusta kolme voittoa ja majailee ennen 17.12. pelattavaa HBA-ottelua sarjassa viidennellä sijalla.

Valmennustiimin kokoonpanossa jatkavat edelleen Jarkko Lanu, Iiro Airaksinen, Juho Niemelä ja Petri Peitsoma. Vastuuta valmennustiimin kesken tullaan jakamaan entistä enemmän.

Myös U17-joukkueen tiimissä valmentaneet Kelly Neuwerth ja edustusjoukkueen riveissäkin pelaava Jesper Laisaari jatkavat seuran valmentajina.

Seura haluaa kiittää Tomi Mobergia seuran eteen tehdystä työstä. Raidersin toivomuksena on käydä Mobergin kanssa neuvotteluja miehen mahdollisesta roolista seuran toiminnassa alkuvuoden ja kevään aikana.

U19- ja U17-ikäluokkien pelit ovat koronapandemian takia tauolla, mutta Raidersin edustusjoukkue nähdään parketilla vielä kerran ennen joulutaukoa, kun HBA isännöi Raidersia Helsingissä torstaina 17.12.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut