JYP leikkasi pelaajien palkkoja – valmentajakaksikon lomautukset jatkuvat

Jääkiekkoliigassa pelaavan JYPin valmentajakaksikon Pekka Tirkkosen (kuvassa) ja Ari Santasen lomautukset jatkuvat 30. maaliskuuta asti. Markku Ulander / LEHTIKUVA

Petteri Ikonen / STT

Jääkiekkoliigan kellarikerrokseen juuttunut JYP kertoi sunnuntaina kauden kolmansien yhteistoimintaneuvotteluidensa tuloksista. Lokakuussa lomautettujen valmentajien Pekka Tirkkosen ja Ari Santasen lomautukset jatkuvat 30. maaliskuuta asti.

Lähes koko syyskauden joukkuetta ovat luotsanneet Jussi Tupamäki ja Jukka Varmanen, jotka saavat tuekseen toistaiseksi urheilutoimenjohtaja Mikko Viitasen.

Tiedotteen mukaan JYP ja pelaajat pääsivät neuvotteluteitse sopimukseen koko loppukautta koskevista palkkaleikkauksista.

Koronavirus harvensi ottelukalenteria joulukuussa, ja vähät liigaottelut on pelattu tyhjien katsomoiden edessä. Loka-marraskuussa otteluihin sai ottaa yleisöä, mutta liigajoukkueet saivat vain harvoin täytettyä korona-ajan maksimikapasiteetin. Seurojen taloudelliset tappiot ovat olleet mittavia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut