Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rysky osoitti sisukkuutensa uudenlaisessa tehtävässä Vermossa – "Oli maalissa varmaan vielä yhden kierroksen verran voimia"

Samuli Innasen ohjastama Rysky kilpaili keskiviikkona Vermossa ensimmäistä kertaa urallaan pitkällä juoksumatkalla. Kykymenijä ei ollut lisäkierroksesta moksiskaan, vaan hallitsi Sisusarjaa keulapaikalta maaliin asti parastaan antamatta.

Rysky oli laukkaillut muutaman kerran viime starteissaan, mutta Vermossa se polki ravia kiltisti koko 3120 metrin matkan. Kari Innasen valmennettava irtosi vastustajistaan viimeisellä sadalla metrillä.

–Homma oli hallinnassa, Samuli Innanen vahvisti voittajahaastattelussa.

– Terolla (Lahtinen) puhisi hevonen niskaan, en tiennyt, miten pätkänopea se on. Varman päälle otettiin, ettei kaarteessa vielä lähdetty ajamaan alta pois. Ryskyllä oli maalissa varmaan vielä yhden kierroksen verran voimia.

Uransa väkevästi käynnistänyt Rysky on kilpaillut nyt 11 kertaa, joista Aurauksen poika on vienyt nimiinsä peräti seitsemän.

Lämminveristen vastaava pitkän matkan kilpailu käytiin Teräsmiesliiga -nimikkeellä. Jukka Torvinen ajoi Wild Actionilla keulasta päättäväisesti, mikä kannatti, sillä Harri Åkerlundin treenaama ruuna johti maaliin asti.

Rautarouva taistelumielellä

Tammatähti -lähtö oli vähäverinen, mutta voittajaa saatiin jännittää aivan kalkkiviivoille asti. Kisa oli kolmen huipputamman välinen vääntö.

Sisäradan Ice Wine yritti puolustautua rinnallaan otellutta Selene Lunea ja Stoneisle Oceania vastaan. Viimeisimpänä mainittu vaikutti vyöryvän parhaaksi, mutta Selene Lune osoitti kultaisen juoksupäänsä ja ”Rautarouva” taisteli turpansa maalilinjalle ensimmäisenä.

Harrastajalisenssillä toimiville valmentajille oli oma lähtönsä. Hannu Torvinen lähti avopuolisonsa Anna Sulinin valmentamalla Touch Me Toolla rivakasti liikkeelle takamatkalta ja valjakko iski heti kärkiporukkaan. Kirivaiheessa Touch Me Too selätti suosikkihevoset ja vyöryi hallittuun yllätysvoittoon.

Toto65-voittoihin pystyivät myös Mr Big Money ja One Point. Täysosumalla lunasti 10301,64 euroa, viidellä oikein sai 157,56 eeuroa.