Markkasen Chicagon seuraava peli siirretty

Markkanen oli korona-altistuksen takia sivussa jo seitsemännestä peräkkäisestä Bullsin pelistä, kun Chicago hävisi sunnuntaina Los Angeles Clippersille 127–130 länsirannikon kiertueensa päätteeksi. AFP / LEHTIKUVA

STT

Koripallon NBA-liigan suomalaispelaajan Lauri Markkasen seuran Chicago Bullsin seuraava ottelu on siirretty, liiga kertoi maanantaina.

Bullsin piti kohdata kotonaan Boston Celtics keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, mutta ESPN:n mukaan Celtics ei saa koronatilanteen vuoksi riittävää määrää pelaajia otteluun.

Markkanen oli korona-altistuksen takia sivussa jo seitsemännestä peräkkäisestä Bullsin pelistä, kun Chicago hävisi sunnuntaina Los Angeles Clippersille 127–130 länsirannikon kiertueensa päätteeksi. Markkasen koronatestit ovat olleet negatiivisia, kertoi NBC.

NBA siirsi maanantaina myös Dallasin ja New Orleansin kohtaamisen. Liigassa on kaikkiaan siirretty neljä ottelua koronahuolien takia. NBA ja liigan pelaajayhdistys NBPA käyvät keskusteluja liigan koronaprotokollan muokkaamisesta.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut