Tulimerestä selvinnyt F1-kuski esitteli onnettomuuden jälkiä sosiaalisessa mediassa

STT

Formula ykkösissä pitkään ajaneen ranskalaiskuljettaja Romain Grosjeanin ajot Haas-tallissa päättyivät karmeaan onnettomuuteen Bahrainin gp:ssä marraskuun lopulla, kun hän menetti autonsa hallinnan ja törmäsi radan reunukseen. Auto syttyi räjähdysmäisesti tuleen, mutta onnekseen Grosjean pääsi ajoissa ulos liekkien keskeltä.

Grosjean selvisi tapahtuneesta lievin vammoin, mutta toki palovammat käsissä ovat melkoisen hurjan näköisiä. Grosjean esitteli tiistaina käsiään Twitterissä , kertoen kuinka kädet eivät ole enää siteissä.

F1:ssä 11 kauden aikana 179 gp-kisaa ajaneen Grosjeanin, 34, jatkosuunnitelmista ei ole tietoa, mutta hän on toivonut pääsevänsä vielä "yksityiseen" F1-testiin, jotta ura saisi positiivisempaa päätöstä. Grosjeanin onnettomuuden jälkimainingeissa Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff tarjosi Grosjeanille tuollaista testiä yhdellä saksalaisvalmistajan mestaruusautoista.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut