Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

BC Nokia vahvisti pudotuspelipaikkaansa Korisliigassa

BC Nokia vahvisti miesten Korisliigassa pudotuspelipaikkaansa, kun se voitti kotipelissään Kouvolan Kouvot 94–86.

Joukkueet olivat sarjataulukossa pudotuspeliviivan molemmin puolin. BC Nokialla on nyt kolmen voiton etu viivan alla olevaan Kouvoihin, kun runkosarja on ylittänyt puolivälin.

BC Nokia hallitsi peliä ja johti puolivälissä 16 pisteellä. Kouvojen loppukiri kantoi parhaimmillaan seitsemän pisteen päähän.

– Pelimme ei ollut kaunista, mutta otimme voiton, jonka tarvitsimme. Olen iloinen erityisesti joukkueen puolesta, kommentoi BC Nokian valmentaja Greg Gibson.

Takamiehet nousivat tehomiehiksi, kun BC Nokian Antero Lehto heitti 27 ja Kouvojen Tuomas Hirvonen 29 pistettä.

Kobrat piinasi pitkään Seagullsia

Liigaa puhtaalla pelillä johtava Helsinki Seagulls joutui kotipelissään yllättävän tiukoille vain kolme peliä voittanutta Lapuan Kobria vastaan. Kotivoitto irtosi lopulta pistein 85–71.

Puolentoista kuukauden ottelutauolta palannut Kobrat johti peliä pitkään parhaimmillaan 12 pisteellä. Seagulls otti pelin haltuunsa vasta viimeisellä neljänneksellä, jonka se voitti 27–13.

Shawn Huff heitti Seagullsille 21 pistettä ja Anthony Gaines Kobrille 27.

Lahti Basketball ei antanut Uudessakaupungissa Korihaille yllätysmahdollisuutta, kun pisteet matkasivat Lahteen tuloksella 109–75.

Vieraat johtivat jo puolivälissä 24 pisteellä ja kasvattivat eron suurimmillaan 44 pisteeseen.

Wayne McCullough teki voittajille 21 pistettä ja Trey Zeigler Korihaille 26 pinnaa.