Jukurien päävalmentaja vaihtuu ensi kaudelle

Jukurit kertoo aloittavansa uuden päävalmentajan hakuprosessin ja tiedottaa sen etenemisestä kevään aikana. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

STT

Jääkiekkoliigan mikkeläisseura Jukurien päävalmentaja Marko Kauppinen ei jatka seuran luotsina ensi kaudella, Jukurit kertoi torstaina. Kauppinen ei käytä seuran tarjoamaa jatkosopimusta, vaan siirtyy Liigan ulkopuolisiin valmennustehtäviin.

Jukurien valmentajana viime tammikuussa aloittaneella Kauppisella oli optio kaudesta 2021–22, jota seura ei voinut vahvistaa korona- ja taloustilanteen aiheuttamien epävarmuuksien vuoksi marraskuussa. Nyt seura tarjosi option lunastusta, mutta Kauppinen ilmoitti jättävänsä jatkosopimuksen käyttämättä.

– Lähtöpäätös rakkaasta seurasta ei ollut helppo, ja toivon, että jonain päivänä voin vielä palata kotiseuraani takaisin monia kokemuksia rikkaampana. Nyt keskittyminen on täysin tässä kaudessa, sillä pelejä on vielä paljon jäljellä, Kauppinen sanoo.

Jukurit kertoo aloittavansa uuden päävalmentajan hakuprosessin ja tiedottaa sen etenemisestä kevään aikana.

Kommentoi

Mainos: Jonna Weckström ja Jouko Karjalainen

Sosiaalihuollosta puhuminen pitää lopettaa!

| Päivitetty

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut