Loginov voittoon – TVV:n Harjula 64:s

Ampumahiihdon maailmancup jatkui perjantaina Italian Antholzissa miesten 20 kilometrin normaalimatkalla.

Tuusulan Voima-Veikkojen Tuomas Harjula oli kisassa 64:s. Harjula ampui yhteensä neljä sakkominuuttia, kaksi makuulta ja kaksi pystypaikoilta ja jäi kärjestä reilut kuusi minuuttia.

– Ammunta oli keskinkertainen suoritus, mutta ei nyt ihan katastrofi kuitenkaan. Ei siihen pettynyt voi olla, oikeastaan toinen makuu meni pieleen, siinä tuli vähän hämminkiä. Hiihto oli ihan tasaista puurtamista. Ihan hyvää menoa siihen nähden miltä on tuntunut nyt, on ollut vähän vaikeampi ajanjakso. Eiköhän se tästä lähde vielä kulkemaan, Harjula kommentoi ampumahiihtoliiton tiedotteessa.

Parasta suomalaisvauhtia piti 19:nneksi sijoittunut Tero Seppälä.

- Hyvä kisa, taisi olla paras normaalimatkan sijoitus, mitä olen ikinä saanut. Ei ole ollut minun vahvuus, mutta jos hiihtää kovasti, niin se riittää näköjään aika korkealle, Seppälä sanoi tiedotteessa.

Hiihtoladulla Seppälän vauhti olikin erinomaista ja hän kellotti puhtaissa hiihtoajoissa koko joukon 17:nneksi nopeimman ajan. Sakkoja Seppälä ampui kilpailussa kolme, jotka kaikki tulivat makuupaikoilta.

Olli Hiidensalo oli 66:s.

Kilpailun voiton vei puhtaasti ampunut Venäjän Aleksandr Loginov. Toiseksi sijoittui Norjan Sturla Holm Lägreid ja kolmas oli Ranskan Quentin Fillon Maillet.

Maailmancup jatkuu Italiassa lauantaina suomalaisten osalta miesten 4 x 7,5 kilometrin viestillä.

Kommentoi

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Mainos: Jonna Weckström ja Jouko Karjalainen

Sosiaalihuollosta puhuminen pitää lopettaa!

| Päivitetty

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut