Stina Nilssonin debyyttiä EM-ampumahiihdossa ei nähty keskiviikkona

Nilsson siirtyi maastohiihdosta ampumahiihtoon viime vuonna. AFP / LEHTIKUVA

STT–TT

Maastohiihdon olympiavoittaja Stina Nilsson ei päässyt tänään tositoimiin ampumahiihdon EM-kisoissa, jotka alkoivat Puolassa. Nilsson ilmoitti viime maaliskuussa siirtyvänsä maastohiihdosta ampumahiihtoon.

Ruotsin EM-joukkueeseen on nimetty seitsemän naisurheilijaa, mutta vain kuusi sai osallistua keskiviikon 15 kilometrin normaalimatkan kilpailuun.

Ruotsin joukkueen urheilujohtaja Anna-Maria Uusitalo viestitti SVT:lle , että Nilsson jäi Suomen aikaa kello 11.30 alkaneessa kisassa varapaikalle. Perjantain sprintissä Nilssonin on määrä olla mukana.

Suomalaisnaisista normaalimatkalla ovat mukana Sanna Laari, Nastassia Kinnunen ja Sanni Oikkonen.

Miesten normaalimatkan kilpailu on ohjelmassa myöhemmin keskiviikkona. Suomalaismiehistä mukana ovat Jaakko Ranta, Heikki Laitinen, Joni Mustonen ja Otto-Emil Karvinen.

Ampumahiihdon EM-kisat järjestetään Puolan Duszniki-Zdrojssa. Valtaosa maailman huipuista jättää EM-kisat väliin, sillä MM-ampumahiihto on ohjelmassa helmikuussa.

Kommentoi

Mainos: Tuukka Saimén

Piilopuoluetuki vs terveydenhuolto

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Mainos: Jonna Weckström ja Jouko Karjalainen

Sosiaalihuollosta puhuminen pitää lopettaa!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut