Keinukallion sunnuntaiset Tykkihiihdot vaikuttavat myös kuntohiihtäjien rutiineihin

Robert Monstovics

Järjestyksessään yhdeksännet Keravan Urheilijoiden perinteiset Keinukallion Tykkihiihdot (v) lykitään sunnuntaina, mikä tuo muutoksia sesonkihuippuista aluetta hyödyntävien kuntohiihtäjienkin pyhärutiineihin.

Heille pääsy kisaladuille ei ole mahdollista klo 9:n ja noin klo 13:n välisenä aikana, ja myös Ahjo–Keinukallio-väyläväli on tuolloin suljettu kuntohiihtäjiltä. Ensimmäinen lähtö on "vasta" klo 11, mutta järjestävät aloittavat kisalatujen eristämismerkinnät jo aamuyhdeksältä.

Totutut pysäköintialueet ovat kilpailijoita ja kisajärjestäjiä varten. Kuntoilijat saavat autonsa parkkiin lisäpysäköintialueelle Keinukalliontien alkupäähän, josta pääsee suoraan Koukkusuon ja Kuusijärven suuntiin.

Sääennusteiden mukaan pakkanen ei ole uhkaamassa KeU:n pyrkimyksiä järjestää perinnetapahtumansa. Pakkasraja on -17 asteen haminoilla. Viimeiset lämpömittaukset tehdään tuntia ennen ensimmäistä lähtöä aamukymmeneltä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut