Lari Utriaisesta KJT Hockeyn uusi puheenjohtaja

Lari Utriainen KJT Hockey

KJT Hockeyn puheenjohtajana viimeisen kahdeksan vuoden ajan toiminut Janne Mellin jättää tehtävän kuluvan kauden päättyessä ja pyrkii jatkossa entistä tiiviimmin vaikuttamaan lasten ja nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä liikuntaolosuhteiden kehittämiseen muissa luottamustehtävissä.

Uudeksi KJT Hockeyn hallituksen puheenjohtajaksi valittu tuusulalainen Lari Utriainen aloittaa tehtävässään 1.5.2021 uuden toimintakauden alkaessa.

Seuran tiedote kertoo Utriaisen olevan modernin johtamisen asiantuntija ja hän tuo seuraan hallinnollista ja taloudellista osaamista.

– Uskon, että minulla olisi paljon annettavaa seuralle ja haluan olla mukana kehittämässä seuran toimintaa, Utriainen sanoo tiedotteessa.

Hän toteaa, että KJT Hockeyssa moni asia on hyvin; seurassa on paljon harrastajia ja aktiivisia vanhempia mukana toiminnassa. Hän kuitenkin harmittelee sitä, että KJT Hockey näkyy heikosti paikallisyhteisössä.

– Moni ei tiedä miten monipuolista ja hyvää työtä liikuntakasvatuksessa ja urheilutoiminnassa KJT Hockey tekee. Haluaisin nostaa tämän tekemisen paremmin esiin vaikutusalueellamme.

Utriainen on tutustunut KJT Hockeyn hallituksen toimintaan varajäsenenä tämän toimintakauden alusta lähtien.

Lari Utriaisella on pitkäaikainen, jo lapsuudenperheessä alkanut suhde jääkiekkoon. Hän on pelannut itse kaikki juniori-ikäluokat aina A-junioriksi asti, jolloin ura päättyi loukkaantumiseen.

Jokin aika sitten Utriainen palasi jäälle muutamiksi vuosiksi höntsäilemään vanhojen kaverien kanssa. Omien poikien ja heidän kiinnostuksensa kautta hän on palannut takaisin lajin pariin valmentajan roolissa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut