Järjestäjiltä ja viranomaisilta toive: Seuraa Rovaniemen MM-rallia kotona

Poliisi viestitti asiasta perjantaina. Koronatilanteen myötä ralli järjestetään ilman yleisöä. JOUNI PORSANGER / LEHTIKUVA

STT

Viranomaiset valvovat helmikuun lopussa Rovaniemen MM-rallissa, että rallin erikoiskokeiden varsille ei mentäisi luvatta seuraamaan rallia. Poliisi viestitti asiasta perjantaina. Koronatilanteen myötä ralli järjestetään ilman yleisöä.

– Seuraa rallia kotona. Poliisin ja Metsähallituksen erävalvojien kelkkapartiot valvovat myös maastossa, jotta erikoiskokeiden varsille ei ajeltaisi luvattomasti moottorikelkoilla, poliisi tiedotti.

– Rallijärjestäjien, viranomaisten ja Rovaniemen kaupungin tavoitteena on, että ensimmäinen Arctic Rally Finland onnistuu järjestelyiltään mahdollisimman hyvin ja turvallisesti. Rallia seuraava kansa on ratkaisevassa roolissa sen suhteen, millainen kuva rallimaailmalle ja kansainväliselle kattojärjestölle tapahtumasta syntyy. Onnistunut ralli antaa hyvät mahdollisuudet sille, että Rovaniemellä ajetaan MM-rallia myös tulevina talvina.

Kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen AKK Sports Oy:stä muistuttaa, että Rovaniemen rallin seuraamiseen on "tarjolla paljon virtuaalisia vaihtoehtoja".

– Seuraamalla rallia näiltä kanavilta on mukana tekemässä suomalaisen ralliautoilun turvallisuustyötä ja varmistamassa sen tulevaisuutta. Vielä sinne metsäänkin taas päästään, Tarkiainen toteaa.

Helmikuulta perutun Ruotsin osakilpailun MM-sarjassa korvaava Arctic Rally Finland ajetaan 26.–28. helmikuuta.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut