Keravan palkitut ovat nyt selvillä – Ceder Keskarin valinta

Keravan kaupunki ja erityisesti sen Liikuntapalvelut on muistanut viime vuoden onnistujia.

Kaupungin hopeisen mitalin saivat Keravan Voimistelijat KNV:n esittäminä Laura Adler ja Sanna Tenkanen sekä Kori-80:sta tutut Ossi Korhonen ja Anna Peltonen. Pronssisen mitalin saajiin kuuluvat Mette Mehtäläinen, Laura Kokkonen ja Ilkka Ojansuu.

Vuoden keravalaisena liikkujana on palkittu Ritva ja Matti Reponen, jotka tekivät viime vuonna kovaa jälkeä soudun yli 60-vuotiaiden sarjassa.

– He toimivat myös esikuvina nuoremmille soutajille ja iloitsevat aina paitsi omasta onnistumisestaan, myös muiden onnistumisista sekä kannustavat tasapuolisesti kanssakilpailijoita. He osallistuvat aktiivisesti seuratoimintaan, oli kyseessä sitten talkoot tai harjoitukset, KeU-pariin kohdistuvat perustelut kuuluvat.

Nuorten stipendiavustuksia Kerava jakoi 16 lajikirjon oltua mittava. Kunniakirjoja jaettiin kuusi.

Keski-Uusimaa-lehden valinta vuoden nuoreksi keravalaisurheilijaksi on Linnea Ceder, joka sijoittui viime vuonna taitoluistelun EM-kisoissa 12:nneksi luisteltuaan kisoissa ennätyspisteensä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut