Räikkösen tämän kauden ajokki julki: "Toivottavasti parempaa kuin viime vuonna"

F1-veteraani Kimi Räikkösen ja italialaisen tallitoverinsa Antonio Giovinazzin tällä kaudella ohjastama Alfa Romeon C41-auto julkistettiin Varsovassa, Puolassa. / ALFA ROMEO RACING ORLEN TEAM HANDOUT / ALFA ROMEO RACING ORLEN TEAM / LEHTIKUVA

STT

F1-veteraani Kimi Räikkösen ja italialaisen tallitoverinsa Antonio Giovinazzin tällä kaudella ohjastama Alfa Romeon C41-auto julkistettiin maanantaina Varsovassa vaikuttavasti Puolan pääkaupungin klassisen upeassa teatteri- ja oopperasalissa. Maaliskuun lopulla alkavaan kauteen niin tallilla kuin Räikköselläkin on toiveissa edistysaskelia.

– Ensinnäkin on sanottava, että totta kai on aina hienoa nähdä uusi auto, Räikkönen hoiti juhlapuheet alta pois seistessään tallin tuttujen värien eli punaisen ja valkoisen värittämän ajokin edessä.

– Toivottavasti (tästä kaudesta) tulee parempaa kuin viime vuonna, Räikkönen täydensi.

Alfa Romeo jäi viime kaudella valmistajien MM-sarjassa kahdeksanneksi koottuaan kahdeksan pistettä.

– Parempi tulos on tavoitteena 2021. Siihen päästäksemme meidän on jatkossakin parannettava kaikilla osa-alueilla, tallipäällikkö Frederic Vasseur tietää.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut