Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvännäköinen jyräsi karsintavoittajaksi Vermossa – ”Tällä on niin hyvä työmoraali”

Kylmäveristen TalviCupin karsinnat kisattiin Vermon keskiviikkoillan päälähtöinä. Tammoille oli omat karsintansa ja oriit ja ruunat ottelivat finaalipaikoista keskenään. Juha Utalan valmentama ja ohjastama Hyvännäköinen esitteli tammojen lähdössä voimiaan.

Utala matkasi Hyvännäköisen kanssa johtavan Arkenttiinan rinnalla. 10-vuotias tamma vähät välitti haastavasta juoksupaikastaan, vaan runttasi hallittuun karsintaykköseen ennen Hollausta ja Arto Hammaria.

– Tällä on niin hyvä työmoraali, ettei heitä kirvestä kaivoon, vaikka keulan rinnalle jäätiin. Tällä ajaessa saa olla koko ajan kieli keskellä suuta, tamma yrittää niin hirveästi. Voimia sillä olisi vaikka kuinka, jos joskus pääsisi ohjia löysäämään, Utala sanaili Anu ja Harri Lindin kasvattamasta voittajasta.

Utala heitti kylmää vettä raviromantikkojen niskaan, jotka haaveilivat Hyvännäköisen näkemisestä ensi kesänä Seinäjoen kuninkuusravien päälähdöissä.

– Ei me vielä tänä vuonna seppelettä kaulaan sovitella, Utala täräytti.

Toisen tammojen karsinnoista voitti Ari Moilasen ajama Millikka. Oriiden ja ruunien puolella karsintavoittajiksi ravasivat Tuuskanen ja Ierikka.

TalviCupin finaalit kisataan Vermossa 13. maaliskuuta Vermossa.

Taukohevosen luokka puhui

Tuomas Korvenojan tallin Lady Rock nähtiin tositoimissa ensimmäistä kertaa sitten viime kesän. Nelivuotias tamma sai kirivaiheen alussa hyvää vetoapua Bello Ragazzolta, ja jo hyvissä ajoin maalisuoralla ohjastaja-valmentajan kehonkielestä paistoi kova luotto omaansa, ja Lady Rock ottikin voiton vakuuttavasti.

Korvenojan ei tarvinnut kärryillä tehdä juuri muuta kuin nauttia Lady Rockin tarjoamasta vauhdinhuumasta.

– Tosi helppo voitto oli, kai suku tulee jossain vastaan, Korvenoja hymyili superperiyttäjä Ready Cashin tyttärestä.

Toto65-voittoihin pystyivät myös Magnifique Elise ja Credit To Love. Täysosumalla lunasti 472,91 euroa, viidellä oikein sai 15,47 e.